Update 4 Januari 2012

Vandaag hebben we weer een deel van het staal schoongeslepen en in de menie gezet, ook is de wielkast van het linkerachterwiel verwijdert zodat we daar goed bij het chassis kunnen.

Ook zijn er stukken chassisbalk op maat gemaakt, deze kunnen binnenkort in het chassis gelast worden. Deze week krijgen we ook nog staal binnen voor het vervangen van de balk waar alle zijluiken aan hangen en het linkerdeel van de carrosserie op steunt, deze is zo dun als krantenpapier op sommige plaatsen en dus nodig aan vervanging toe (op de 3e foto aangegeven met rode pijl).

We verwachten dat het nu wel op gaat schieten met de restauratie!

Nog enkele foto’s:

Een gedachte over “Update 4 Januari 2012

  1. Hi, Neat post. There is a problem together with your web site in internet explorer, may check this… IE still is the market leader and a large component of people will leave out your wonderful writing because of this problem.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.