Achterlichten aangesloten, verflaag klaar en nieuwe uniformen!

Het is een tijdje ernstig stil geweest op onze website, door drukte en andere prioriteiten is er een tijdje niets gebeurd, maar vandaag is er wel weer lekker geklust.

Het hoekstuk rechtsachter op bus 438 zit nu definitief op zijn plek geschroefd en gekit. Ook de typerende ronde achterlichten, welke deze bus in eerste instantie ook had, zitten op hun plek en zijn weer aangesloten. Op het linker hoekstuk moet nog wat aangepast worden om de ronde achterlichten te kunnen monteren, de gaten voor de lichten zijn namelijk groter gemaakt voor de vierkante lichten en hierbij zijn de schroefgaten verdwenen.

De verflaag aan de rechterkant was nog niet voorzien van de blauwe band welke behoorde bij de BBA huisstijl. Vandaag is deze ook aangebracht. Nu kunnen dus ook alle reflectors en rubbers weer terug geplaatst.

Behalve werk aan de bus hebben we ook wat moeite gedaan om in de toekomst er netjes bij te lopen tijdens ritten. We hebben uniforms samengesteld welke chauffeurs en begeleidende vrijwilligers zullen gaan dragen.

Hieronder enkele fotos van de werkzaamheden en de nieuwe uniforms.