Lederen interieur voor bus 438 compleet.

Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan SVA werkgroep Brabant in Odiliapeel. We hebben nu genoeg banken om de plastic vandalismebanken te vervangen voor mooi splinternieuw bruin lederen meubilair, alleen nog een aantal overtrekken voor een viertal rugleuningen ontbreekt, deze komen ergens binnenkort. Ook hebben we een gloednieuwe ventilatorbehuizing voor op het dak van de 438. Verder hebben we nog het een en ander aan onderdelen meegekregen. We willen graag Erik Kanters en de SVA werkgroep Brabant enorm bedanken voor de gastvrijheid en het beschikbaar stellen van onderdelen en informatie e.d.

Behalve nieuwe onderdelen is er ook weer veel werk aan het chassis verzet vandaag. Heel veel voorbereidend laswerk is nodig om het bestaande staal voor te bereiden op de nieuwe stalen stukken welke op maat gemaakt zijn.