Logo’s en lederen banken geplaatst

De afgelopen twee weken zijn we bezig geweest met het plaatsen van de nieuwe bruine banken achterin bus 438. Stoelframes zijn op maat gelast en geplaatst, alleen moet er nog een frame gelast worden voor de rugleuningen van de achterbank.

Er is ook een nieuwe achterdeur geplaatst. De deuren die in de bus zaten klemden teveel waardoor ze steeds weer openden door de inklembeveiliging. Nu sluiten de deuren netjes en ze zitten ook mooi recht afgesteld.

Achterop de bus en op de zijkanten zijn de BBA logo’s weer aangebracht. Dit geeft de bus wel weer een fraai aangezicht, al zeg ik het zelf.

Ondertussen gaan laswerkzaamheden aan het chassis ook zo nu en dan door, maar zoals al eerder gezegd heeft dit meer voeten in de aarde dan je in eerste instantie zou denken, maargoed het is nou eenmaal nodig om de bus weer gekeurd te krijgen.

nog wat foto’s: