Nieuw stuurwiel voor bus 438

De afgelopen weken is er geen update geweest, dit wil niet zeggen dat er niets gedaan is! Rond de kerstvakantie periode is het even te druk en te koud geweest om wat te doen, maar daarna zijn we gewoon weer verder gegaan.

Onlangs hebben we bij een sloperij eindelijk een origineel DAF stuurwiel gevonden zoals dat ook in de 438 aanwezig hoort te zijn, hier zit nu een later DAF stuur in dat oa. in de SB220 en MB230 bussen te vinden was. Het stuur zit er nog niet in, maar hier zijn we mee bezig. Overigens hebben we in de afgelopen 2 maanden meerdere malen de sloperij bezocht en hier veel zeldzame of bruikbare onderdelen kunnen vinden.

Verder zijn er nieuwe knipperlichtrubbers besteld bij de DAFtruck club die deze na heeft laten maken en verkoopt.

Uiteraard nog wat foto’s, geen geweldige, maar beter dan niets:

knipperlichtje nieuw stuur