Onderhoud 17 februari 2014

Maandag 17 februari 2014:

Vandaag hebben we de koelvloeistof en stuurolie vervangen, o-ringen van de versnellingsbak vervangen i.v.m. lekkage en een luchtlekkage van de hoogteregelaar linksachter verholpen. Voor dit laatste moesten de wielen gedemonteerd worden, wat uiteraard weer verschrikkelijk tegen zat! De wielluiken, zitten van origine met 4-kant sloten vast, welke vastgerot zaten en rondgedraaid waren. Deze sloten zijn uitgeboord en vervangen door blindklinkmoeren en imbusbouten. Vervolgens de wielen eraf gehaald en alles gedemonteerd. We hebben de lucht o-ringen vervangen bij de terugslagklep in de leiding en daarna alles weer dichtgebouwd. De 4408 blijft nu minimaal 4 dagen recht staan! Hierna zakt hij toch weer langzaam weg, dit komt door de luchtbalgen welke al enige tekenen van ouderdom hebben.