Duin- en bollenstreek excursie ZWN/CXX 4408

Het is een tijdje stil geweest met activiteiten door ons georganiseerd, vandaar dat wij vlak voor de zomer op 27 juni toch nog een leuke excursie willen houden. Onze Mercedes O 405 hebben wij nog niet officieel aan u voorgesteld! Weliswaar heeft deze bus bij diverse pendeldiensten al een keer meegedraaid, maar het wordt eens tijd voor een echte museale rondrit.

Wat willen we 27 juni doen? 
De bedoeling is een leuke uitgebreide rondrit te maken door de duin- en bollenstreek waar de Mercedes zoals onze 4408 zeer beeldbepalend is geweest. We beginnen in verband met de stallingslocatie van de bus op station Alphen aan den Rijn. De volgende opstaplocatie is Leiden Centraal. Vanaf Leiden zullen we via onder andere de boulevard in Katwijk, Noordwijk en uiteraard nog vele mooie plekjes een leuke rondrit organiseren. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om op diverse locaties de bus te fotograferen tijdens fotostops.

De ritprijs bedraagd:
normale prijs:    €10,-
donateursprijs: €7,50

Bij deze prijs zit ook een drankje en een snack inbegrepen.

opstaplocaties en tijden:
Alphen aan den Rijn station: 10:00 uur
Leiden Centraal: 10:30 uur

terugkomst Leiden Centraal: 16.30 uur
terugkomst Alphen aan den Rijn station: 17.00 uur

U kunt zich opgeven door onderstaand formulier in te vullen en het te betalen bedrag over te maken op: NL78 RABO 0160036623 t.n.v. Youngtimer Bussen

Wij zien u graag in onze bus verschijnen op zaterdag 27 juni!

[contact-form-7 404 "Not Found"]