Werkzaamheden afgelopen half jaar.

De tijd vliegt, de eerste helft van 2015 is al bijna weer voorbij. Enige tijd geleden is onze Mercedes O 405 weer voor een jaar goedgekeurd bij de RDW.
image6
Aan de BBA 438 wordt ook nog steeds hard geklust. Zoals op foto’s te zien is, is het chassis bij de achteras nu echt bijna klaar. Het licht aan het eind van de tunnel, welke een tijd lang toch heel erg ver weg leek, komt dankzij het geweldige laswerk van onze monteur Manuel toch eindelijk in zicht! Wanneer het chassis klaar is zijn er nog wat kokertjes van de carrosserie welke gedeeltelijk vervangen moeten worden. Vervolgens kunnen de wielkuipen terug geplaatst worden. Daarna kan, net zoals een tijd terug voor in de bus is gebeurd, de vloer weer terug. Ik zou zeggen, zie de foto’s! Het is eigenlijk jammer dat dat mooi gerestaureerde chassis niet meer te zien is als de bus af is.

image1 image2 image3 image4 image5