Laswerk linkerkant bus 438 nu ook klaar.

Zaterdag 7 november is dan eindelijk het laswerk waar we al een aantal jaar mee bezig zijn afgerond. De linkerkant rond de plek van de achterwielen is ook af! Ook hier is een nieuwe wielhoepel gelast waar de spatbordrand aan gemonteerd zit en de bevestiging van de wielkuip is ook hier weer terug geplaatst.

Wanneer de temperatuur dit toelaat zal al het staal een grondcoating krijgen, vervolgens krijgen delen welke “bloot” liggen een laag steenslagbeschermer en ten slotte een grijze laklaag. Daarna kunnen de wielkuipen gemonteerd, de vloer dicht gemaakt en het interieur weer op zijn plek geschroefd worden.

Zal 2016 dan het jaar van de 438 worden? Hou het in de gaten!

Overzicht laswerk linkerkant

Nog even ter vergelijking, hier wat foto’s van het chassis achter voor het laswerk begon in december 2012:

Chassis bus 438 rot chassis 3 rot chassis 2 rot chassis 1