15 oktober rondrit Amsterdam

Op 15 oktober viert stichting BRAM samen met de Stichting Standaard Streekbus (SSS) de 50e verjaardag van GVB 301 in zijn eigen Amsterdam..

Die dag krijgt de 301 gezelschap van de 110 van de SSS die voor het eerst na jaren weer haar opwachting maakt in Amsterdam, Gezamenlijk zullen zij de gebieden gaan rijden waar de 301 vooral zijn kilometers gemaakt heeft waarbij de nadruk dus ligt op Amsterdam West en Zuid. De excursie vertrekt om 10.00 vanaf het busstation Sloterdijk (Carrascoplein) waar we rond 16.30 weer zullen eindigen. Onderweg zal er een lunchpauze ingelast worden.

De kosten voor deze excursie bedragen 12,50 voor donateurs van BRAM/SSS en 17,50 voor niet-donateurs. Voor 5,- is het mogelijk een lunchpakketje te bestellen.

Deelname aan deze excursie is mogelijk door een mailtje te sturen naar info@bram-amsterdam.nl met je gegevens en met hoeveel personen je deel wilt nemen. Vermeld hierbij ook even of je donateur bent en of je een lunchpakket wenst of niet. Je krijgt daarna een bevestiging met de betalingswijze.

Tot 15 oktober!