Uitstel officiële opening museum OVCN in Sonnega

Op 2 mei was het de bedoeling om je te ontvangen bij de officiële opening van ons eigen museumpand in Sonnega, iets waar we de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt.

Helaas zijn we genoodzaakt de opening uit te stellen. Door de huidige Coronacrisis en de onzekerheid over het voortduren daarvan is het voor ons niet mogelijk om tijdig de nodige voorbereidingen te treffen voor de festiviteiten. Natuurlijk komt van uitstel geen afstel! Zodra het weer verantwoord is om festiviteiten als een opening te organiseren, plannen we een nieuwe datum. Uiteraard ben je dan alsnog van harte welkom. Houd dit medium in de gaten voor updates, want we laten het je vanzelfsprekend weten als er meer bekend is over een nieuwe datum. Voor nu veel sterkte en bovenal een goede gezondheid gewenst in deze crisistijd.