Nieuwe huisstijl

Na een aantal inspirerende brainstormsessies van onze vrijwilligers en verdere uitwerking van alle creatieve ideeën, is het nu eindelijk zover… Met trots presenteren wij u de nieuwe huisstijl en logo van de OVCN!

Op 1 oktober 2018 zijn drie verschillende stichtingen gefuseerd tot de Openbaar Vervoer Collectie Nederland, in het kort OVCN. Nu ons nieuwe pand in Sonnega steeds meer vorm krijgt, is het tijd voor een mooi logo, waarmee wij ons als stichting professioneel en met een eigen identiteit kunnen presenteren.

In het nieuwe logo staat de afkorting OVCN geschreven in stippen, die middels een lijn met elkaar zijn verbonden. Dit staat symbool voor verbondenheid, zowel tussen de verschillende museumstichtingen als tussen de verschillende bestemmingen die onze bussen vroeger, nu en in de toekomst met elkaar verbonden en verbinden.