26-09-2021: Zeeland excursie met O405G

Eindelijk kunnen we weer wat leuks organiseren! Met het plannen hebben we dan ook niet lang gewacht. Op zondag 26 september gaan we Zeeland in om u kennis te laten maken met onze Connexxion 7799 en ZWN 2311. Deze bussen staan symbool voor het Zeeuwse openbaar busvervoer van de jaren ’90. De ZWN 2311 heeft daadwerkelijk in Zeeland gereden. De andere bus is een uit Duitsland geïmporteerde gelede bus, het is de bedoeling dat dit een ZWN replica wordt. Maar tot die tijd is deze in een tijdelijke Connexxion outfit gestoken.

We zullen de dag op Rotterdam Zuidplein beginnen, vanaf daar rijden we de gehele voormalige lijn 133 naar Vlissingen. Na een pauze aldaar gaan we via wat leuke routes weer omhoog richting Ouddorp om vanaf daar als lijn 136 weer naar Rotterdam te rijden.

Onderweg geven we op diverse plaatsen de gelegenheid om even de benen te strekken of even te lunchen. Aan boord van de bus zullen wij flesjes water en een snack uitreiken, maar zorg vooral zelf ook voor genoeg te eten en te drinken. Bent u donateur en meldt u zich aan? Dan krijgt u onderweg wat extra’s te eten en te drinken.

De prijs voor een hele dag op pad met een prachtige Mercedes is slechts 25 euro! Wij verwelkomen u graag weer aan boord, maar let alstublieft wel even op onderstaande toegangsvoorwaarden.

Tickets

Update: Ticketverkoop is gesloten.

Vertrek-/Aankomsttijden

Vertrek Rotterdam Zuidplein: 10:00 uur
Vertrek Oude Tonge busstation: 10:45 uur
Aankomst Oude Tonge busstation: 17:15 uur
Aankomst Rotterdam Zuidplein: 18:00 uur

Toegangsvoorwaarden in verband met coronavirus

Let op: in verband met het coronavirus werken we voor toegang tot deze rit met de CoronaCheck-App. Alleen door het tonen van een geldige QR-code en een geldig identiteitsbewijs aan onze vrijwilligers bij aanvang van de rit kunnen we je toelaten tot deze rit. Je maakt een geldige QR-code aan in de CoronaCheckApp vanaf twee weken nadat je volledig gevaccineerd bent, tot 24 uur na een negatieve testuitslag en met een recent herstelbewijs van Corona. Ben je (nog) niet (volledig) gevaccineerd en niet recent hersteld van Corona, dan vraag je je coronatest aan via www.testenvoortoegang.nl 

Voor meer informatie over de CoronaCheckApp en het aanmaken van een QR-code ga je naar www.coronacheck.nl

Coronaregels

Omdat we bij deze rit werken met de CoronaCheck-App hoef je tijdens de rit geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om plaats te nemen op de aangewezen zitplaats. Bij klachten dien je thuis te blijven. Indien je niet aan de rit kunt deelnemen vanwege klachten of een positieve testuitslag na je test via www.testenvoortoegang.nl en je ons dat voor aanvang van de rit laat weten dan betalen we je het volledige bedrag van de rondrit terug. Door je aan te melden voor deze rit ga je akkoord met de toegangs- en coronaspelregels en ga je er tevens mee akkoord dat we je naam en contactgegevens tot veertien dagen na de rondrit bewaren en op verzoek van de GGD aan hen verstrekken in verband met een eventueel bron- en contactonderzoek. Houd er verder rekening mee dat veranderende coronaregels ertoe kunnen leiden dat de voorwaarden waaronder deze rit wordt uitgevoerd wijzigen. Mocht daarvan sprake zijn dan word je daarover geïnformeerd.