Open dag OVCN 2022

Gisteren was het dan eindelijk zover! Na 2 jaar uitstellen vanwege de coronabeperkingen konden we gisteren de officiële opening van ons pand in Sonnega vieren.

Al voor de middag was het gezellig druk. Vanwege een treinstremming tussen Zwolle en Meppel liet OVCN de Syntus 4015 en de Keolis 2604 extra rijden voor het bezoekende publiek. Dit bleek een gouden greep! De twee wagens kwamen afgeladen vol in Sonnega aan. Even na 12 uur was de officiële opening, in de vorm van Wethouder Zonderland van de gemeente Weststellingwerf die met de GVU 404 door een lintje heen reed.

Ook het weer liet zich van zijn goede kant zien: het was echt een heerlijke dag! Er reden bussen af en aan, vol met vrolijke gasten. De horeca vond gretig aftrek, de OV-markt met de gezellige kraampjes werd druk bezocht en overal zag je blije gezichten. De busrijlessen en rondritten waren erg populair! Oude bekenden kwamen elkaar weer tegen, oude bussen maakten ronkend hun opwachting en de fotografen onder ons konden hun hart ophalen. Ook lokale bewoners kwamen graag kijken wat er allemaal bij ons gebeurd!

Kortom, een zeer geslaagde dag voor een ieder! De OVCN bedankt iedereen voor zijn of haar komst, de vele vrijwilligers voor alle inzet en het gemeentebestuur van Weststellingwerf voor de goede wensen aan ons museum. Dankzij een ieder konden we deze fantastische dag maken tot wat het geworden is: onvergetelijk!