Excursie “25 jaar Connexxion” – 12 mei 2024

Op 10 mei 2024 is het exact 25 jaar geleden dat de naam ‘Connexxion’ zijn intrede deed in het Nederlandse openbaar vervoer. Hier willen we bij stilstaan met een uitgebreide excursie waarbij we zoveel mogelijk Connexxion museumbussen willen laten meerijden. Dit doen we op 12 mei. Welke bussen er mee zullen rijden houden we nog even een verrassing.
In ieder geval gaan we de 9069 en een Den Oudsten Alliance B95 inzetten deze dag.

We starten om 10 uur op Hoofddorp Station, vanaf daar volgen we diverse buslijnen en brengen we een bezoek aan de stalling “Haarlem-IJmond”. Diverse regio’s worden aangedaan tot we om 17 uur weer eindigen op station Hoofddorp.

De kosten voor deze dag zijn 30 euro (10% korting voor donateurs en vrijwilligers).

Deze excursie wordt een uitgebreid programma, dus koop snel je ticket in onze winkel!

Tot zondag 12 mei!

Video impressie Excursie 12 Mei 2024: