Nieuwe Museumbus – Qbuzz 3127

3127 als museumbus

De 3127 werd verkocht aan Block Reisen in Höxter. Recentelijk kwam de 3127 bij een handelaar in Hannover terecht. Er werd contact gezocht, een week later ging een 3 koppige delegatie van de OVCN op reis. Reisdoel: De Qbuzz 3127, Hannover, Duitsland.

De bus bleek niet alleen net zo mooi als op de foto’s, ook qua techniek was er weinig tot niets aan te merken op deze wagen. Ter plaatse werd de deal beklonken en na het invullen van de nodige papieren kon de 3127 op reis naar zijn nieuwe onderkomen. De stalling van de OVCN.

Voorlopig blijft de bus nog even wit. Als eerste zetten we ons in om het originele kenteken terug te krijgen bij de RDW en uiteraard zal er direct preventief onderhoud gepleegd worden.

Uiteindelijk wordt deze bus gespoten in de originele bekende GD2009 kleuren, grijs met bordeaux rood.